srp. 24, 2017
2431 Pregledi
16 1

Zaboravljeni McDonald’s

Autor

Pocetak kraja…

Vracamo se u davnu 1986. godinu kada je Vancouver bio domacin Exp-a.

McBarge sluzbenog naziva Friendship 500 bio je McDonald’s-ov restoran duzine 57 metara.Bio je drugi plutajuci McDonald’s na svijetu prvi je bio u St Louis-u koji je zatvoren 2000.-te godine tako da je ovaj koji sam danas posjetio jedini na svijetu.

 

Di je bio svih ovih godina?…

Nazalost McBarge je nakon kraja Expa 1986. godine ostao zatvoren iako je McDonald’s pokusavao 8 godina ga vratiti u funkciju na nekim od predivnih lokacija.Na kraju odustalo se od svega i ostao je na originalnom mjestu sve do 1991 kad je novi vlasnik toga mjesta naredio da se makne.Nakon toga preseljen je na drugu lokaciju di je plutajuci povremeno isaran sa grafitima ili ostecen docekao kraj 2015 .-te godine i lokaciju na kojoj se sada nalazi.

Koji su planovi za buducnost?…

Procitao sam puno clanaka ali u njima su samo nagadjanja.Zna se da ga ceka obnova od oko 4 i pol miliona dolara i ta obnova je vec pocela.Razgovarao sam sa vlasnikom kojega sam dosao pitati dali uopce mogu doci na njegovo privatno vlasnistvo i slikati.Rekao je da nema problema ali na pitanje o buducnosti rekao je da je tajna.Nadam se da ce se uskoro vratiti jos bolji i da cu ga ici posjetiti opet.Bilo bi fora npr. popiti kavu tamo.

 

Zanimljivost…

Za sve ljubitelje filma Blade Trinity ovdje se je snimao jedan dio scena iz filma.Svi koji ste gledali mislim da znate koji je to dio 🙂

 

 

 

Prvi pokusaj mi je bio neuspjesan cini se da je dolazak po obali rijeke bio previse riskantan posto sam se oklizuo na mokrom drvu i skoro mi je mobitel zavrsio u vodi 🙂 🙂 🙂

Ali ipak se nije odustalo zato ispod imate jos par slika.

Pozdrav svima hvala na citanju ako vas se svidja podijelite 🙂

 

Oznake članka:
· · ·

Komentari za Zaboravljeni McDonald’s

Ostavi komentar