srp. 7, 2017
2410 Pregledi
18 0

Kako je Kanada proslavila moj rodjendan

Autor

Malo sam odlutao…

Pozdrav svima evo mene opet.Dobio sam par pitanja zasto me nema pa evo da vam ukratko objasnim.Doslo je bilo do toga da zbog bloga vise ne dozivljavam nista u stvarnosti jednostavno sve divne stvari sam gledao kroz kameru.Zato sam bio odlucio uzeti malo vremena za sebe.Nadam se da razumijete.

 

Kanada ima 150 g0dina…

Kanada je proslavila svoj 150-ti rodjendan 1.7. i to je za one koji me neznaju ok ali oni koji me znaju ipak znaju da je na taj datum i moj rodjendan.I tako sam ja proslavio rodjendan tako da je cijela drzava slavila uz velike proslave po gradovima i ogromnim vatrometima.Nekako imam osjecaj da je to ipak bila moja sudbina da zavrsim tu di jesam.

 

Rodjendanska proslava…

Rodjendan sam proslavio u Edmontonu.Krenuo sam u petak ujutro i nakon 950km dosao do Calgarya u kojem sam pokupio prijatelja koji je odvozio ostatak puta jer mi je vec bilo preko glave vozit vise od 12 sati.E sad u planu je bilo imati rostilj i malo si popiti u subotu na kraju party je imao i zagrijavanje (petak),glavni dogadjaj (subotu) i after party (nedjelja).Iznajmljen apartman u hotelu litre i litre alkohola i kilogrami mesa su ostavili posljedice tako da moj plan o povratku na posao u utorak je propao i odluka je pala da se ide u Calgary prespava i onda natrag.Tako je i bilo i onda smo opet zavrsili na rostilju kojeg jednostavno nisam mogao ni probati jer mi je mesa bilo dovoljno i previse u zadnjih par dana.

Par slika iz Calgary-a

Povratak u Vancouver

Iz Calgary-a sam krenuo u utorak oko 7 i pol ujutro i dosao sam doma oko 6 i 20 popodne.Bilo je jako vruce ali lijepih stvari se dalo vidjeti po putu sljedeci put obecajem kad budem isao da cu snimati.

Toliko za danas od mene ovih dana budem objavio jos nesto sto sam posjetio ali nisam podijelio s vama.

 

Kategorije članka:
Cool mjesta · Događanja · Ostalo · Putopisi · Što je novo · Zanimljivosti

Komentari za Kako je Kanada proslavila moj rodjendan

  • Pozdrav,
    Svidja mi se Vas nacin pisanja. Dobar je osjecaj da cijela drzava slavi rodjendan – Vas i svoj.
    Sretno i dalje

    Nedreta Bajric 14/10/2017 19:55
  • Vjerujem da si se osjećao cool kad je cijela Canada slavila svoj rođendan,ujedno i tvoj :D,prelijep osjećaj vjeruj,jer bas u tom trwenutku si i bio na tom mjestu…

    Alica Dalal 16/10/2017 10:51

Ostavi komentar